Uusi kasvo tiimiin: Kimmo Liimatainen

Uusi kasvo tiimiin: Kimmo Liimatainen

kimmo liimatainen laukaan kunta

Yrityspalveluissa tapahtuu. Syyskuun alusta on alkanut 2-vuotinen hanke nimeltään Laukaanportti ja Mörkökorpi – Uutta kasvua vihreästä logistiikasta ja kiertotaloudesta. Hankkeen rahoitus tulee EU:n Oikeudenmukaisen siirtymän (JTF) rahastosta Keski-Suomen liiton kautta. Hankkeelle on valittu aluekehittämisen projektipäälliköksi Kimmo Liimatainen. Kimmo on aloittanut tehtävässään 9.9.2024.

Kimmon työtä aluekehittämisen projektipäällikkönä ohjaa esihenkilö Sanna sekä hankehakemus ja –päätös. Hankeasiantuntija Reijo Himanen osallistuu myös hankkeen hallinnolliseen läpivientiin. Hankkeen tavoitteena on, että tuloksena molempien alueiden osalta syntyy yksilöidyt ja tietoon perustuvat suunnitelmat alueiden jatkokehittämiseksi, aineistoa ja materiaaleja alueiden markkinointiin sekä käynnistyy yritysverkostojen rakentuminen ja ankkuriyritysten sijoittuminen alueille. Kimmon työ on alkanut perehdytyksellä kunnan järjestelmiin ja ohjeisiin sekä tutustumalla niihin. Kimmo on esihenkilönsä Sannan kanssa tutustunut yrityspalveluiden tiimiin, kunnantalon väistötiloihin ja mikä tärkeintä, uusiin työkavereihin laajasti.

Työ jatkuu hankesuunnitelman ja aikataulun tarkentamisella sekä viestinnän ja markkinoinnin toteutusratkaisujen kilpailutuksella ja vertailuilla. Kimmon aiempi työkokemus projektipäällikkönä on opettanut hankesuunnittelun markkinointisuunnitelmineen ja hankeaikataulutuksen. Myös suunnitelman ja aikataulun valvonta, raportointi ja muutoksiin reagointi on tuttua. Koulutukseltaan Kimmo on rakennusmestari, rakentamisen työkokemusta on kertynyt kaikkiaan kohta 30 vuotta tuotannosta hankekehitykseen. Lisäksi Kimmo on työn ohessa kouluttautunut merkonomiksi, josta on apua aluekehittämisen projektipäällikön tehtävässä asiakastyöskentelyssä ja markkinoinnissa.

Kimmon vapaa-aikaan kuuluu kotitouhuja, nuorin poika Mauno on puolitoista vuotias, jonka kanssa touhutessa ei aika käy pitkäksi. Perheeseen kuuluu myös puoliso ja 15- sekä 19-vuotiaat pojat sekä punainen irlanninsetteri, jonka kasvattaja asuu Leppävedellä. Muutoin lähellä sydäntä on luonto ja omin käsin tekeminen puusta, auton huoltokorjaus tietyissä rajoissa sekä omakotitalon ylläpito Keljonkankaan Kaijanlammella Jyväskylässä.

Kimmo Liimatainen

Aluekehittämisen projektipäällikkö

040 538 1366

Laukaantie 14
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

kimmo liimatainen laukaan kunta
Kimmo Liimatainen

Viimeisimmät kirjoitukset

18.09.2024 | Kimmo Liimatainen
Uusi kasvo tiimiin: Kimmo Liimatainen
12.04.2024 | Sanna Jylänki
Mitä Laukaan Kehitysyhtiö tekee?
18.03.2024 | Vierailija
Täsmävalmennuksella osaava työntekijä – onnistuisiko?